Sklep Pszczelarski PszczeliTarg,ok

Półkorpus wielkopolski (1/2) 12-ramkowy Burnat

Symbol: U18K
Dostępność: Mało
93.22
szt.
Zamówienie telefoniczne: 606989406 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16
  • Paczkomaty InPost 16
  • Kurier InPost 18.5
  • Kurier inPost Pobranie 22
EAN:
5905258327068
Korpus Wielkopolski 12-ramk. 1/2, styropianowy - BURNAT, kompatybilny Korpus pasujący do innych producentów Półkorpus Burnat przeznaczony do ula wielkopolskiego 12-ramkowego. Wykonany ze styropianu wysokiej jakości łączy w sobie lekkość, wytrzymałość i odporność na warunki atmosferyczne. Materiał zapewnia najwyższej klasy izolację cieplną, a wyjątkowo niska waga ułatwia transport. Konstrukcja zapewnia także wygodny transport oraz łatwe składowanie. Korpus ma na froncie otwór, do którego pasują zarówno standardowe korki styropianowe, jak i korki z wentylacją. Dodatkowe wzmocnienie plastikiem w środku zapobiega wygryzaniu i kitowaniu, ale też zapewnia większą wytrzymałość krawędzi i odpowiednie spasowanie elementów. Górna krawędź korpusu została wzmocniona odpowiednio wyprofilowaną ramką z tworzywa sztucznego. Zapewnia to niespotykaną wytrzymałość, a także idealne spasowanie z elementami nakładanymi na korpus. Dolną krawędź półkorpusu wzmocniono ramką z tworzywa sztucznego, dzięki której znacząco wzrasta wytrzymałość elementu, a także gwarantuje ona dopasowanie do innych modułów. Na brzegu od ścianek bocznych i tylnej znajdują się po dwa wyprofilowane wgłębiania znacznie ułatwiające rozdzielenie ula. Na wszystkich ściankach półkorpusu znajdują się wgłębienia zapewniające odpowiedni chwyt, przez co znacząco podnoszą komfort przenoszenia elementów. Dolna krawędź zagłębienia jest zakończona spadem, co gwarantuje, że woda nie będzie tam pozostawać. Zalety korpusów Burnat: wysoka jakość materiału, lekkość i wytrzymałość, dobra izolacja termiczna, wzmocnione krawędzie, wygodny uchwyt,
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: